Elddis Affinity

Home Elddis Affinity

Ruimte & Comfort

De Affinity is een luxe, zeer comfortabele Engelse caravan met veel bewegingsruimte en een ingenieus design. Door de front met striping en grahics en de grote zijramen heeft de Affinity een eigentijdse uitstraling. Het interieur heeft een prachtige Walnut houtkleur en dankzij het ‘Stargazer’ dakraam wordt de lichtinval nog beter benadrukt. De bekleding is uitgevoerd in ‘Aquaclean’ stof en de kussens en bedden zijn in ‘OZIO High-Performance’ constructie. Dit staat garant voor een goede nachtrust. Het ‘Alde’ vloeistof verwarmingssysteem zorgt voor stille en goede verwarming. Ook op de koudere dagen creëert u een huiselijk warme sfeer. Thuis voelt u zich ook in de ruime badkamer met de ‘EcoCamel’ waterbesparende douchekop en prachtige accessoires.

button

Voor wie is de Affinity?

De Affinity is er voor de kampeerder die van luxe en comfort houdt. Vanaf uw loungebank kunt u genieten van de prachtige omgeving. ’s Avonds kijkt u naar de sterren door het dakraam. En ook dan is het altijd behaaglijk warm dankzij de stille en goede verwarming. Verder geniet u van een heerlijke douche en een goede nachtrust vanwege de comfortabele bedden. Met de Affinity caravan ervaart u al het goede van vakantie met daarbij de gemakken van thuis binnen handbereik.

Maten en gewichten

Via de onderstaande knop komt u op de pagina met de indeling en uitrusting van de Elddis Affinity. Hier kunt u ook de maten en gewichten van de verschillende Affinity caravans vinden.

button

 

 

Elddis Affinity

caravan-inruilen

call-us