Elddis Avanté

Home Elddis Avanté

Elddis Avanté

De Elddis Avanté verrijkt uw vakantie

De Avanté is een luxe Engelse caravan met een ingenieus design die uitblinkt in bewegingsruimte. Het front met grote chromen horizontale handgrepen is speciaal bestand tegen opspattend grind. Het te blinderen ‘Sky-Scape’ raam geeft veel lichtinval waardoor het frisse houtkleur interieur met prachtige bekleding nog beter tot zijn recht komt. Door de extra dikke werkbladen die zijn uitgevoerd in Dark Mink + graniet effect krijgt de keuken een luxe uitstraling. U kookt niet alleen in luxe, zo slaapt u ook. De bedden en kussens zijn namelijk uitgevoerd in een lichtgewicht en comfortabele ‘OZIO High-Performance’ constructie. Luxe kan ook resulteren in eenvoud. Dat bewijst het centrale touchscreen waarmee u de kachel en boiler instelt en bedient. U heeft alles in één oogopslag onder controle. De verschillende uitvoeringen van de Avanté hebben allen een eigen slimme indeling. Waar wilt ú extra ruimte en comfort?

button

Voor wie is de Avanté?

De Avanté is er voor de kampeerder die voor extra luxe, ruimte en comfort gaat. Of het nu het slaapvertrek, de badkamer of het lounge gedeelte betreft overal staat bewegingsruimte en comfort centraal. Het oog wil natuurlijk ook wat. Dat zit bij de Avanté zeker goed met het frisse, moderne interieur en de luxe keuken waar u de sterren van de hemel kookt. In deze Engelse caravan droomt u alweer van uw volgende vakantie.

Maten en gewichten

Via de onderstaande knop komt u op de pagina met de indeling en uitrusting van de Elddis Avanté. Hier kunt u ook de maten en gewichten van de verschillende Avanté caravans vinden.

button

 

 

caravan-inruilen

call-us