Alpine sport

Home Sprite caravans Alpine sport

Garant voor een heerlijke en zorgeloze vakantie

De Sprite Alpine Sport is de meest eenvoudige uitvoering binnen de Engelse caravans, maar is daarom zeker niet minder comfortabel. Het design heeft een luxe uitstraling door het gebruik van donker hout in combinatie met RVS en wit. De keuken is ruim uitgerust met een koelkast van 113 liter, een drie pits gasstel en een groot ladeblok. Ruimte genoeg dus om een heerlijke maaltijd te kunnen koken. Naast de keuken bevat de Alpine Sports ook een luxe wascabine die ruim genoeg is om in te douchen. Een verschil met andere Engelse caravans is het raam aan de voorkant van de caravan. Bij de Alpine Sports is dit één groot raam in plaats van de typisch Engelse drie ramen. Al met al staat de Sprite Alpine Sports garant voor een heerlijke en zorgeloze vakantie.

button

Voor wie is deze caravan?

De Sprite Alpine Sport is de perfecte caravan voor de kampeerder die wel van een beetje luxe houdt. Het is een caravan waarin gebruikersgemak wordt gecombineerd met luxe. De ideale combinatie voor een heerlijke vakantie in de natuur. Ook wanneer u van plan bent om langer dan drie weken op vakantie te gaan, is de Alpine Sport een fijne caravan. De Sprite Alpine Sport is namelijk, in tegenstelling tot veel andere niet Engelse caravans, een verblijfscaravan alswel een vakantiecaravan. Met de Alpine Sport bent u altijd een beetje thuis, ondanks dat u ver weg bent.

Maten en gewichten

Via de onderstaande knop komt u op de pagina met de indeling en uitrusting van de Sprite Alpine Sport. Hier kunt u ook de maten en gewichten van de verschillende Alpine Sport caravans vinden.

button

 

caravan-inruilen

call-us