Cruzer

De Cruzer overtreft al uw verwachtingen

De Sprite Cruzer is in alle opzichten de meest luxe caravan binnen de selectie van Engelse caravans. Waar alle andere Engelse caravans ook al zeer luxe uitgerust zijn, overtreft deze caravan al uw verwachtingen. De standaarduitrusting bevat onder andere in de keuken een luxe oven-grill combinatie, magnetron, 113 liter koelkast, tien liter boiler op elektriciteit en gas en een kooktoestel bestaande uit drie gaspitten en een extra elektrische kookplaat. Met zo’n keuken kunnen de maaltijden op vakantie niet anders dan lekker zijn. Naast de keuken is ook de badkamer van alle gemakken voorzien. De wascabine van de Cruzer is namelijk de meest ruime onder alle Engelse caravans. Daarnaast kan de caravan aangesloten worden op de waterleiding. Hierdoor wordt uw caravan constant voorzien van vers water, waardoor het douchen niet anders voelt dan thuis.

button

Voor wie is deze caravan?

De Sprite Cruzer is er voor de echte luxepaardjes onder de kampeerders. Voor de mensen die het idee van een hotel niet zien zitten, maar de luxe eigenlijk ook niet willen missen op vakantie. Deze caravan is er voor de mensen die van hun vrijheid willen genieten, maar wel met alle mogelijke gemakken binnen handbereik. Dit is precies wat de Sprite Cruzer te bieden heeft. Waar u ook heen gaat op vakantie, en hoe ver u ook van de bewoonde wereld weg bent, u kunt altijd een sterrenmaaltijd koken, heerlijk relaxen op de loungebanken of douchen als een koning.

Maten en gewichten

Via de onderstaande knop komt u op de pagina met de indeling en uitrusting van de Sprite Cruzer. Hier kunt u ook de maten en gewichten van de verschillende Cruzer caravans vinden.

button

 

 

cruzer

caravan-inruilen

call-us