Mondial

Het comfort staat centraal

De Sprite Mondial serie bestaat dit seizoen uit vier indelingen en een uitgebreide standaarduitrusting, voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. De Sprite Mondial 420 is de meest verkochte caravan binnen deze serie. Dit komt vooral door de typische Engelse indeling van deze uitvoering, waardoor er een hoop leefruimte is gecreëerd in verhouding tot de grootte.

Bij de Engelse caravans staat het comfort centraal en dat is duidelijk te zien bij de Sprite Mondial. Wanneer u met deze caravan op vakantie gaat, hoeft u het comfort van thuis niet te missen. Zo heeft de Mondial een luxe keuken, waarin koken zeker geen straf is. Ook de wascabine is ruim genoeg om lekker in te kunnen douchen.

button

Onderscheidend vermogen

Het grote verschil tussen de Sprite Mondial en andere Engelse caravans zit onder andere in het interieur. De binnenkant heeft namelijk een licht meubilair, waardoor deze naast een luxe uitstraling ook een hele moderne uitstraling heeft. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant van de caravan niet één groot raam, maar drie kleine ramen. Dit is erg gebruiksvriendelijk, omdat u kan kiezen om één apart raampje te openen of ze alle drie.

Voor wie is deze caravan?

De Sprite Mondial is geschikt voor de kampeerder die van luxe houdt. De kampeerder die graag het comfort van thuis combineert met de rust en natuur van het kamperen. Maar deze caravan is ook geschikt voor de kampeerder die graag langer dan drie weken per jaar met de caravan weg gaat. De Sprite Mondial is namelijk, in tegenstelling tot veel andere niet Engelse caravans, meer een verblijfscaravan dan een vakantiecaravan. Met de Sprite Mondial bent u altijd een beetje thuis, ondanks dat u ver weg bent.

button

Mondial

caravan-inruilen

call-us